Der er rigtig mange timelønnede jobs i Danmark, der kræver, at der laves timeseddel. Det skal nemlig være nemt at se, hvornår man skal arbejde. Men hvor nemt er det, når timesedlen er i papirform og utilgængelig derhjemme? Det er der dog heldigvis lavet en løsning på. Det er nemlig i dag muligt at få lavet online timesedler, hvor det er muligt at se dem både med og uden internet. Læs med her og lær mere om den digitale timeseddel

Fysiske timesedler fører til en masse rod

Næsten alle har en smartphone og computer i dag, og man kan derfor sige at papir og blyant er ved at blive til fortid. Dette ses tydeligt ved at der er stigende online shopping, streaming og meget mere. Dette begynder også at sætte sine spor på arbejdsmarkedet. Det er nemlig blevet muligt at få lavet online timesedler, hvilket kan være med til at gøre hverdagen meget lettere for ansatte i diverse virksomheder. I mange virksomheder er det stadig en fysisk timeseddel, som de ansatte så må få en kopi af eller tage et billede af, hvilket ofte fører til en masse rod.

Det er nemlig ofte set i virksomheder med timesedler i papirform, at folk ikke møder op til deres vagt. Dette skyldes, at de simpelthen har lavet rod i deres mange fysiske timesedler. Så en online timeseddel er ikke blot en god løsning for de ansatte, men også for virksomheden. Virksomheden kan nemlig undgå misforståelser vedrørende arbejdstiderne og på den måde undgå at stå i situationer, hvor deres ansatte ikke møder op. 

Forbind løn og timeseddel

Der er rigtig mange fordele forbundet med en online timeseddel. Først og fremmest undgår man at miste overblikket. Det er nemlig muligt at droppe bunken af krøllede sedler, kvitteringer og tillæg og holde styr på alle indberetninger som fx arbejdstimer, udgifter og mere. Derudover er det også muligt at forbinde den online timeseddel med et lønningssystem. Dermed kan timesedlen altså let forvandles til en lønseddel eller en faktura. Systemet kan nemlig stå for at overføre alle indberettede timer, materialer, udlæg og andre udgifter til andre systemer. Med en online timeseddel slipper du altså også for dobbeltarbejde, da du kan fakturere og køre løn med meget få klik. 

3 grunde til at få en online timeseddel:

  • Behold altid overblikket
  • Slip for krøllede sedler, kvittering, tillæg og meget mere
  • Muligt at fakturere og køre løn med få klik

EFTERLAD ET SVAR

Indtast venligst din kommentar!
Indtast venligst dit navn her