Mange forbinder en trampolin med noget stort og udendørs, men sådan er det ikke nødvendigvis. Der er nemlig kommet en ny trend til og det indbærer en fitness trampolin

 

Det er en af de nyeste og mest hårde træningsmetoder, der er kommet til Danmark. Man kombinerer altså træning med trampolin, og det er hårdere og sjovere end du tror.

 

Træn hele kroppen

De små fitness trampoliner er oftest udstyret med et T håndtag forrest på trampolinen. Det gør, at du under træning kan holde fast i det og udvide med endnu flere øvelser, og en hårdere træning. Det gør også, at du nemt kan træne hele kroppen på nærmest blot få minutter.  Du træner altså meget mere end blot dine ben og kondition.

Kvinde fitness trampolin

Det skal du overveje

Når du er på udkig efter en fitness trampolin, skal du først og fremmest kigge efter størrelsen på det, da det skal passe ind i dit hjem. Er det for stort, og kan ikke være der – ja, så er det ikke meget værd. 

 

Bæreevnen er mindst lige så vigtigt. Bæreevnen betyder, som navnet så fint siger, evnen til at bære. Du skal derfor sørge for, at din fitness trampolin kan holde til din vægt. Det er både vigtigt ift. leve-perioden af trampolinen, men også skader på dig selv. Kan den ikke klare din vægt, kan det gå i stykker og du kan komme til skade. 

 

For din egen sikkerheds skyld skal du også sikre, at benene på din fitness trampolin er skridsikre. Det giver mere stabilitet, men også meget mere tryghed under din træning, da trampolinen netop står fast. 

 

Inden du køber en fitness trampolin, er det en god ide at have lavet sin egen research inden, og ellers kan man tage kontakt til sælgere af fitness trampoliner for at forhøre sig nærmere. Er du i tvivl eller usikker omkring noget, kan det godt betale sig at få det afklaret, inden du køber. 

EFTERLAD ET SVAR

Indtast venligst din kommentar!
Indtast venligst dit navn her