Industri og marine industrien har relevant betydning for Danmark. En stor del af Danmarks BNP kommer fra eksport og transport af produkter lige såvel som produktion. Man hører ikke tit om marine transport og hvad det kræver at arbejde i marine. Det er nemlig ikke nemt. Der er meget viden man skal have styr på for at kunne kalde sig marine arbejder. Som eksempelvis hvad bruges en flange til, og hvordan man skal agere i tilfælde af nødsituationer. Læs mere nedenunder

Marine arbejde kræver hårdt arbejde

Marine arbejde er ikke for alle mennesker. Det kan kræve meget hårdt fysisk arbejde, og lige såvel kan det betyde at man er væk i længere perioder. Man færder på havene både i godt og dårligt vejr. Det kræver en bestemt form for mod og hårdhudet person for at kunne klare dette. Hvis man arbejder i marinen, er der flere ting man skal kunne. Det er først og fremmest vigtigt at de har sejl erfaring og erfaring med havet og vandet, da det ellers kan blive farligt.

Hvad skal man vide før man går om bord på et skib?

Når man arbejder på havet, og på et så stort skib som et potentielt fragtskib.

Så er det vigtigt at man har forståelse for:

  • hvordan skibet operere
  • Hvad de enkelte afdelinger af skibet repræsentere
  • Hvad man gør i tilfælde af ulykker

Hvis det sker således at der opstår en uventet situation der kan have farlige konsekvenser, er det utroligt vigtigt at man ved hvordan man skal agere. Dette er både for ens eget bedste lige så vel som sine kollegaer. Hvis man kan holde hovedet koldt og tage tingene en ting ad gangen, kan det give en stor fordel ude på havet. Hvis man modsat har nemt ved at få panikanfald eller lignende, er et skib et dårligt sted at befinde sig. Man skal nemlig huske at havet ikke tager hensyn og altid kan være uforudsigeligt.

Materialer der kræver kendskab

Udover at have styr på hvad man skal gøre i tilfælde af ulykker eller uventede situationer, så skal man kende sine materialer og sit udstyr. Et eksempel kan være ved brug af en slange på skibet. Når man bruger en slange, er der flere ting ved den man skal have kendskab til. Som eksempelvis hvad en flange bruges til, og hvorfor en flange sider på slangen. En flange kan også bruges på skibet som en svejse flange ved svejsning.

EFTERLAD ET SVAR

Indtast venligst din kommentar!
Indtast venligst dit navn her