Et indbygnings vinkøleskab er noget, der kan imponere vennerne eller familien, når de er ovre. Her kan du opbevare alle dine yndlings vine ved lige netop den temperatur, som de har brug for. Samtidig har denne type vinkøleskab også den fordel, at det et indbygnings vinkøleskab, som kan bygges ind, så det bliver et med dit hjem på en naturlig måde.  

Dette skal du kigge efter ved et indbygnings vinkøleskab

Den perfekte temperering

Din vin får mulighed for den rette temperering. Det kan være svært at finde et sted i dit hjem, som har lige netop den temperatur, som vinen anbefales. Dette gælder selvfølgelig primært rødvine. Men et indbygnings vinkøleskab er det både smart og din vin får den helt perfekte temperatur. 

Vælg den rette størrelse

Sørg for, at du vælger den rette størrelser. Vi har ofte en tendens til at ville vælge det største og dermed det som vi anser som det bedste. Men det er ikke altid en god ide og ej heller nødvendigt. Du skal først og fremmest tænke på dit behov – hvad har du egentlig brug for? Så skal du også have i tankerne, hvad du har plads til derhjemme. Hvis dit indbygnings vinkøleskab skal stå et bestemt sted, hvor der er x antal centimeter, så duer det ikke med et, der er større end det.

Vær obs på prisen! Der er ingen grund til at forelske sig i et vinkøleskab, som er langt over dit budget og dermed slet ikke en mulighed. Så se på priserne i din søgen. Så slipper du for at blive skuffet eller at skulle hæve dit budget, selvom du ikke har lyst, fordi du har forelsket dig i et bestemt vinkøleskab. 

Hvilke temperaturzoner skal det indeholde?

En anden ting der er vigtigt at få på plads, inden du installere og sætter dit indbygnings køleskab, er; temperaturzoner. Spørgsmålet er – skal du bruge en eller to temperaturzoner? Drikker du primært bare rødvin eller hvidvin, så kan du nøjes med blot en enkelt temperatur. Går du derimod op i begge og ved, at begge vil være at finde i dit nye køleskab, så bør du overveje et køleskab med to forskellige temperaturzoner. Der er ingen grund til at gå på kompromis nu, når du er så tæt på dit drømme indbygnings køleskab. 

EFTERLAD ET SVAR

Indtast venligst din kommentar!
Indtast venligst dit navn her