Hvilket hundefoder skal du købe?

Det kan efterhånden være svært at finde ud af hvilket hundefoder, du skal købe til din hund. Der er så mange smagsvarianter og forskellige fodermærker, der er godt for det ene og andet. Så hvordan finder du det bedste hundefoder til din hund?

Vådfoder eller tørfoder?

Hvad end du skal vælge våd eller tørfoder, kommer an på blandt andet, hvad din hund foretrækker, men også hvor god den er til at drikke vand i løbet af dagen.
Vådfoder indeholder nemlig væsentligt mere vand, end tørfoder gør. Er din hund god til at drikke vand, kan du sagtens give den tørfoder, men får den oftest ikke drukket noget anbefales der vådfoder.

Din hunds alder

For at kunne vælge det helt rigtige hundefoder til din bedste ven, er det vigtigt at have alderen med i betragtning. Dette er for at sikre, at din hund får lige præcis den næring, den har brug for. Er det en lille aktiv hvalp, skal den have noget med energi, som den kan brænde af i løbet af dagen. Er det derimod en lidt ældre hund, som nyder mest af at sove eller putte, så skal den have foder, som er tilpasset dette aktivitetsniveau.

Allergi

Er din hund allergisk overfor noget – hvad end det er en specifik fødevare, måske gluten eller noget tredje, så sørg for at dit foder selvfølgelig ikke indeholder det.

Smage

Der findes efterhånden alverdens smage inden for hundefoder og ligesom med mennesker, så har din hund også noget, den elsker mere end andet. Det kan være, at den mest er til hundefoder med fjerkræ eller fiskesmag, måske den kun kan lide laks eller måske den foretrækker noget med neutral duft og smag.

Mulighederne inden for hundefoder er mange og vi kan derfor ikke give dig en specifik vejledning til det bedste hundefoder for jer. Men du kan finde det bedste hundefoder til netop din hund, ved at lytte til dens behov og præferencer.

EFTERLAD ET SVAR

Indtast venligst din kommentar!
Indtast venligst dit navn her