Padel tennis stormer frem i Danmark. Oprindeligt blev padel tennis kun spiller i Latinarmerika og Spanien. Der er dog mange lande, som er ved at tage sporten til ig og det kan i den grad mærkes i Danmark også. I 2019 har Padel sportsgrenen være den hurtigst voksende sportsgren og dette vil med sikkerhed også være det samme i 2020.

Hvis man ønsker at prøve noget nyt og anderledes, kan man roligt prøve at kaste sig ud i Padel tennis. Det kommer nemlig til at give rigtig mange sjove timer. Da det er meget nybegynder venligt, kan man sagtens invitere ens venner med for at prøve det. I Padel stiller man med fire spillere alt i alt. Her er der to spillere på hver hold, så det man kommer til at spille to mod to.

Det er også med til at gøre det rigtig sjovt, da man virkelig kan udfordre hinanden. Når man spiller to mod to gør det også at man skal være god til at spille sammen og bevæge sig i forhold til hinanden. Så man ikke bliver fandet på det forkerte ben. Det kræver selvfølgelig noget øvelse, men det er noget man lærer hurtigt sammen med ens makker.

Valg af bolde er en vigtig del. Padel bolde ligner en helt almindelig tennisbold, men det er det ikke. Valget af dine bolde til Padel tennis afhænger meget af hvor meget du spiller og hvor erfaren du er indenfor sportsgrenen.

Hvis du er nybegynder eller spiller lejlighedsvist, så vil du sikkert foretrække en bold med lavt tryk, da det gør at bolden ikke bouncer så hurtigt. Det gør at i vil få flere dueller og mere spil i spillet.

Hvis du spiller på regulær basis, så har du brug for bolde, som er slidstærke og et lidt højere tryk, da det gør at bolden bliver mere livlig og giver et bedre bounce, når bolden rammer væggen eller jorden.

Hvis du spiller meget og meget ofte, så vil du sikkert med fordel gerne have at bolden er meget mere livlig og har et meget hurtigt bounce. Det vil en Padel bold med et højt tryk give dig og det vil også give mere spin i bolden.

Padel bolde med lavt tryk er primært altid lavet af et tykkere materiale og vil derfor hold i længere tid. Padel bolde med højt tryk er meget lettere og altid lavet med et tyndere materiale og det vil derfor give dig mere komfort i spillet.

EFTERLAD ET SVAR

Indtast venligst din kommentar!
Indtast venligst dit navn her