Alt der kører på et transportbånd af en art, har før eller siden kontakt til tandremme. Der er altså intet transportbånd uden tandremme. Man kan faktisk gå så langt at sige, at tandremme er altafgørende for jer. Som udefrakommende der læser eller høre om tandremme, tænker man umiddelbart nok ikke de højeste tanker om det og man forestiller sig, at der blot findes én slags af tandremme. Det er dog ikke helt realiteten, når man begynder at forstå vigtigheden af det.

Hvad bruges tandremme til?

Tandremme bruges til transporten og positioneringen af emnerne på tandremmene. Det er altså forskelligt fra emne til emne, hvilke slags tandremme der er behov for. Da tandremme oftest er en del af det større samlebånds funktion, er ting såsom helt præcis placering, for at det kan flyde hele vejen igennem. Så alt efter din branche, vil dine tandremme blive tilpasset herefter.

Forskellige industrier

Fødevarer er en branche, som har mange krav i forhold til hygiejne og kontrol. Skal du derfor bruge tandremme til fødevareindustrien, skal ting såsom tandremme altså være fødevare kontrolleret og godkendte til at må bruges inden for det. Det er i samme sammenhæng vigtigt, at tandremmene er resistente overfor olier og fedtstoffer, da det ellers med tiden vil blive uhygiejnisk, da rengøringen ikke vil kunne være i to, hvis olier og fedtstoffer sætter sig.

Medicinalbranchen er noget andet, hvor der bliver stillet andre krav til tandremme. Her er det eksempelvis præcision, der er nøgleordet. Derfor skal de forskellige bælter, kunne tilpasses de helt eksakte behov. De skal altså kunne skræddersyes.

Emballage industrien er et helt tredje eksempel på, hvordan de forskellige brancher, har brug for forskellige løsninger. Emballage industrien har, modsat medicinalbranchen, brug for mere standard og tilpasses løsninger, som kan gå igen og igen. Her er det den samme ting, der skal laves igen og igen.

Find en der kan tilpasses

Er du på udkig efter nogle, der kan hjælpe dig med en løsning af tandremme, er det en god ide at vælge nogle med masser af erfaring. Som du kan se ovenover, så kræver hver eneste branchen noget forskelligt – da de har forskellige behov, der skal opfyldes, for at det er både lovligt og godkendt.

EFTERLAD ET SVAR

Indtast venligst din kommentar!
Indtast venligst dit navn her