Der findes næsten ingen begrænsning på hvor mange køkkenredskaber man kan finde i et moderne køkken. Alle disse redskaber er med til at gøre det betydeligt nemmere for de førende mennesker der arbejder i restauranter, eller som bare er små mini kokke derhjemme i deres egne køkkener. Læs mere om emnet nedenunder.
Det sidste touch på en fornem servering
Det kræver lang tids læring at specificere sig til at være kok på de professionelle restauranter. En kokkeuddannelse kræver ikke blot undervisning på kokkeskoler, men det kræver derunder også en stor praktisk erfaring, for at man kan kalde sig en uddannet kok. Under denne kokkeuddannelse opnår man ekspertiser indenfor alt fra en bred viden om madtilberedning, hvilke krydderier der giver den rette virkning til sin hovedret og hvordan man anretter mad, så den ikke blot smager godt, men ser respektable nok ud til at kunne serveres på restauranterne. At anrette mad er en kunst. Det handler om placering og udsmykning. Dette kan gøres ved hjælp af spiselige blomster i de farverigeste farver, mønstre udført og lavet af den perfekt tilsmagte sovs og ved brug af en sifonflaske, til for eksempelvis at få flødeskummen til at sidde på de smukkeste måder, som bestemt vil bidrage til rettens endelige udtryk.
Andre redskaber der kan hjælpe med at sætte det sidste touch på serveringen:
- ISI Fyldenåle
- ISI tyller
- ISI tragt med si
Anvendelse af sifonflasken
En sifonflaske bruges især meget til anretning af desserter og her er den til stor hjælp for både professionelle kokke og amatørerne hjemme i egne hjem. Den hjælper med at præcisere sine mønstre og dække de potentielle kager, så de imponere deres gæster. En ret er kun halvt færdig før den er blevet udsmykket med detaljer og anrettet pænt på tallerkenen. Sifonflaskerne er nemme at håndtere og kræver ikke engang en år lang undervisning. Den er med til at skabe en unik og anderledes måde at dekorere sin mad. Men denne sifonflaske er ikke blot begrænset til kun at kunne hjælpe med at udsmykke dine kager med flødeskum. Den kan både dekorere kager og den kan bruges til at lave is. Ja, den kan egentlig bruges til næsten alt i køkkenet.
Enhver madentusiast sætter pris på struktur i deres madlavning og at tage en sifonflaske i brug viser en speciel entusiasme for madlavning.