Skab autenticitet i hjemmet med en original marokkansk puf
15672
post-template-default,single,single-post,postid-15672,single-format-standard,qode-quick-links-1.0,ajax_fade,page_not_loaded,,vertical_menu_enabled,qode-child-theme-ver-1.0.0,qode-theme-ver-11.1,qode-theme-bridge,wpb-js-composer js-comp-ver-6.0.5,vc_responsive

Skab autenticitet i hjemmet med en original marokkansk puf

Skab autenticitet i hjemmet med en original marokkansk puf

Marokkansk puf

De seneste par år har interessen for en såkaldt Marokko pude steget eksplosivt. De fine broderier på det lækre brune læder har faldet i mange menneskers smag. Efterhånden er puden blevet en del af mange hjem og elsket af mange forskellige personligheder. Som udgangspunkt er den beregnet som en læderskammel, men den fungerer også i andre sammenhænge. En marokkansk puf er nærmest et lille kunstværk i sig selv. Selve konstruktionen af puden gennemgår mange processer, hvilket gør den enormt slidstærk. Derved kan man have glæde af puden i mange år. Mange mener faktisk at puden bliver smukkere i takt med slidtagen gennem årene. Puden vil nemlig få den såkaldte patina. Patina er et udtryk, som bruges om de aldringstegn, der opstår på overfladen af produktet. Det giver produktet et smukt ældet look, som mange mennesker er vilde med.

 

Kulturen i Marokko

Marokko har altid været et land med en smuk og traditionel kultur. Kulturen er præget af farver, sanser, detaljer. Alle disse er gennemgående i produkter og ses bl.a. tydeligt i en marokkansk puf. Specielt hovedstaden Marrakech er kendt for deres smukke Marokkansk puf med træk fra den marokkanske kulturhåndværk. Her har de i mange årtier beskæftiget sig med produktion af elementer til boligindretning. Inden puden står færdig, har den været fordi 7 forskellige håndværkere, som hver især besidder en bestemt kompetence. Nogle har specielt erfaring indenfor læderforarbejdning og andre indenfor syning. Hele processen er yderst miljøvenlig og uden brug af mange kemikalier. Ved at undlade kemikalier bevarer man nemlig bedst mulig den naturlig duft fra læderet. Grunden til at puderne gennem så mange håndværkere, er for at opnå den bedste kvalitet. Man sikrer sig det bedste af det bedste ved at vælge håndværkere, som hver især specialiserer sig indenfor deres emne.

 

Originalitet og autenticitet i hjemmet

Enhver marokkansk puf er håndlavet, hvilket betyder at de ikke er 100% ens. Derfor er man forsikret om, at der ikke er en anden Marokkansk puf, som er lig med sin egen. Broderierne på puderne er syet efter traditionelle marokkanske mønstre, hvilket giver erindringer til den marokkanske kultur. Denne originalitet fra produktet skaber en hyggelig og autentisk stemning i hjemmet.

 

Der er ingen kommentarer

Skriv en kommentar