Service - Nordsjoguiden
Her på siden kan du læse mere om service begrebet. Ved du hvad god service er, og er du opmærksom på det hvis du har en virksomhed. Læs mere her.
15377
page-template-default,page,page-id-15377,qode-quick-links-1.0,ajax_fade,page_not_loaded,,vertical_menu_enabled,qode-child-theme-ver-1.0.0,qode-theme-ver-11.1,qode-theme-bridge,wpb-js-composer js-comp-ver-6.0.5,vc_responsive

Service

Når mange tænker på virksomheder, så tænker de bare, at en virksomhed sælger produkter, men det er langt fra alle som gør det. Flere og flere firmaer lever blot af at sælge en service, og dette ser man for eksempel, når man ser på online markedsføring. For det er en service som bliver lavet på for eksempel en hjemmeside, som gør at man kan få flere visninger af ens side og senere hen flere kunder og salg. Service er dog langt mere end det, for en god service oplevelse er noget af det bedste i verden. Det handler jo altid om at give kunden en god oplevelse, men som kunde kan du også hjælpe den på vej, for du kan sørge for at gøre det nemt, for dem som for eksempel står ved kassen, for så kan de også gøre deres arbejde hurtigere. Men skal man give nogen en god oplevelse ved blot at yde en service ved siden at et produk, som man sælger, så gælder det om, at gøre noget uventet, som forbrugeren helt klart vil tage i mod. For så opnår man, at skabe en overraskelse, og det elsker mennesker. Men det gælder ikke blot om at man skal ud og give en god service, for uden et godt produkt, så er det svært at give dem en god oplevelse. Så giv dem en oplevelse de aldrig glemmer kombineret med et godt produkt eller ydelse, for så kommer de helt klart igen, for de vil aldrig glemme sådan noget, og de fortæller nok også familie og venner om det.

Service
 • Køb smykker online – Hvis du heller ikke har overskud til at skulle ned i byen for at købe smykker, så gør det online. Hjemme fra sofaen kan du jo nærmest købe ALT, både til dig selv og til hjemmet.

 

 • Kontorbelysning – Når du sidder dit kontor, så er noget af det vigtigste den belysning du sidder i. God belysning kan skabe bedre arbejdsmiljø.

 

 • Frisør Nykøbing F – Står du og skal have klippet spidserne? Så er Brdr. Rölink præcis din frisør på Nykøbing Falster.

 

 • Skægolie – Hos Ecooking kan du finde de bedste produkter til hud, krop, skæg og hår. Virksomheden er specialiseret i brugen af flere forskellige produkter der tilsammen giver det bedste resultat.

 

 • Din Førstehjælp – Hos Din Førstehjælp tilbyder de førstehjælpskurser til både skoler, gymnasier og firmaer. Din førstehjælp er for ALLE!

 

 • Det værste der kan ske er at en du holder af pludselig falder om og der derfor brug for en hjertestarter, men der er ingen hjertestarter i nærheden.

 

 • Hjertestarter priserne kan godt være en stor mundfuld for mange, men hos NettoMedical finder du et stort udvalg til en fornuftig pris.

 

 • Ansigtsolie – En virksomhed der fokuserer højt på en god service indenfor hudpleje, er SuriSuri. Virksomheden er specialiseret i koreansk hudpleje, og giver gerne en 10 steps guide til hvordan du bruger produkterne korrekt.

 

 • Facebook annoncering – Har du en nystartet virksomhed som du skal have profileret på de sociale medier, så kan det være en god ide at slå dig sammen med eksperter indenfor SoMe marketing. Makeitmedia er et ungt social media marketing bureau som ved hvad det hele handler om.

 

 • Tøjproduktion – Er i en nystartet virksomhed eller er du blot en enkeltperson som har brug for professionel profilering. Så kan du med fordel tage fat i Loveyourtwist når du skal skræddersy dit eget firmatøj/personaletøj, så du er sikker på at fremstå så professionel som muligt.

 

 • Danske artister – Er du i event branchen og mangler måske en stabil samarbejdspartner til at finde attraktive danske kunstnere til at optræde, til dine arrangementer. Så bør du tage kontakt til NKmusic, de er blandt de bedste i branchen, og har alle de bedste danske artister i sin fold.

 

 • Dkvejhjælp.dk – Her finder du en af de store konkurrenter til falck og andre vejhjælps firmaer, dog er disse meget hurtigere og billigere.

 

 • Herreklip esbjerg – Mangler du stadig at finde en professionel frisør til din herreklip. Så læg vejen forbi Esbjerg og Hårbixen, Tanja står klar til at imødekomme dit frisure ønske og hun holder sig altid opdateret med tidens trends.
 • Gamstdanplant.dk – Her finder du en landsdækkende service indenfor planteservice branchen. Du få alt lige fra en månedlig aftal af pasning af dine planter, men også plantevægge og kontorbeplantning.

 

 • Økologisk vin – Går du ind for økologi, men nyder også et glas godt vin ind imellem. Så er Mevino lige noget for dig. De tilbyder nemlig lækre økologiske vine online, og du kan endda få dem leveret lige til døren – hver måned.

 

 • Haveservice i Kolding – Skal haven ordnes eller er der et træ der skal fældes? Danskhaveservice kan klare de fleste opgaver!

 

 • Flyttefirma København – Står du og skal flytte så vælg dette kompetente og erfarne danske flyttefirma. De gør det nemt og sikkert!

 

 • Kosmetik emballage – Står du med en ny kollektion af kosmetik produkter, og har brug for en emballage virksomhed til at gøre den købeklar. Så er Pro4care det bedste bud på en professionel samarbejdspartner.

 

 • Overnatning Esbjerg – Leder du efter et overnatningssted ved Esbjerg. Cocobedandbreakfast er et lille hyggeligt bed and breakfast hotel i Andrup nær Esbjerg.

 

 • Tag Fredericia – Er det på tide med et nyt tag til boligen så kontakt Erritsø Tømreren, de rådgiver og står klar til at hjælpe. Projekter udføres i utrolig høj kvalitet, fra en meget erfaren tømmer.

 

 • Havehjælp fyn – Har du længe skulle ordne haven men har hverken tid eller lyst til det, så er hjælpen nem at hente hos denne virksomhed. De kan klare alle opgaver ude som inde.

 

 • Maler Kolding – Lad være med at stå for malerarbejdet selv, og få en professionel til at klare det for dig. Denne maler er top professionel og klarer alle slags opgaver, store som små.

 

 • Træfældning Middelfart – Lad vær med at stå for det omfattende arbejde der ligger i træfældning helt selv, her finder du nemlig en virksomhed der er eksperter på området. De går op i sikkerhed og professionelt arbejde.

 

 • Rengøring Kolding – Orker du ikke at ordne rengøringen selv, så findes der heldigvis alternativer derude. Her finder du nemlig en virksomhed, som tilbyder rengørings service uanset om det skal være en enkeltrengøring – eller en fast og systematisk rengøring.

 

 • Dansk Flyttefirma –  Dansk Flytteteam tager imod flytteopgaver i hele Danmark og EU. De sikre dig en hurtig og problemfri flytning!