Brødrene Rolink - en god frisør Nykøbing f - Nordsjoguiden
Her på siden kan du læse om en frisør salon, som vægter de gammeldags dyder. Der er altid fokus på kunden. Du kan læse mere om frisør Nykøbing f. her.
15417
post-template-default,single,single-post,postid-15417,single-format-standard,qode-quick-links-1.0,ajax_fade,page_not_loaded,,vertical_menu_enabled,qode-child-theme-ver-1.0.0,qode-theme-ver-11.1,qode-theme-bridge,wpb-js-composer js-comp-ver-6.0.5,vc_responsive

Brødrene Rolink – en god frisør Nykøbing f

Frisør Nykøbing f

Brødrene Rolink – en god frisør Nykøbing f

Der er mange som gerne vil se skarpe ud om sommeren, også selvom de ikke bor i Danmarks mest befolkede områder. Dette er noget som nogle synes kan være svært, for de kan ikke finde en frisør, som de synes er god til at klippe og give en god service. Dette er noget, som der tidligere har været svært i Nykøbing F, for det er bare den samme kedelige frisør. Men noget nyt er sket og Nykøbing frisørene har fået kamp fra Brødrene Rolink, som er kommet for at blive. Dette er ikke blot to brødre, som klipper hår, de lever og ånder for det, samt at give mændene en god gammeldags barbering.

Gammelt og klassisk

Brødrende

Frisør Nykøbing f

Rolink har altid været glade for det gamle og klassiske, hvilket man godt kan se på dem, både af beklædning og udseendet. Dermed kan du være sikker på, at du ikke får noget sjusk, for de vil gerne fremme det gamle og klassiske. Dette er nok ikke det første som fanger dit blik når du ser denne Nykøbing frisør, for deres klippestudie er prydet med gamle retro møbler lige så vel som resten af udsmykningen. Så ikke nok med at du får dig en lækker klipning eller barbering, så får du også en god oplevelse, så det er helt klart værd at tage et kig forbi.

En god Nykøbing frisør

Det er ikke for sjov at butikken er indrettet som den er, for de to unge herre som til dagligt driver frisørsalonen, har en forkærlighed for det gamle og klassiske. Dette er noget, som har sat sig dybt i dem, for tidligere når man gik til frisøren, så var det en helhedsoplevelse, og det har de valgt at tage op igen. Det er noget de har gjort fordi der i denne helhedsoplevelse opstår et bånd til kunder, da man giver dem en god service og en klipning/barbering som varer længere end andre steder. Dette er noget som brødrende Rolink gør fordi de vil være sikre på, at klipningen/barberingen bliver god nok. For præcision og perfektion er noget som du er helt klar på at finde, når du træder ind i salonen.

Events

Noget af det

Frisør Nykøbing f

der trækker kunderne til, er helt klart den service som de yder under klipningen, men her stopper det ikke. For de to brødre bliver ikke blot inde i salonen og laver det samme dag ind og dag ud. Det holder også løbende events som deres kunder kan nyde godt af. Dette er noget af det som gør dem til en af de bedste når man snakke frisør Nykøbing f. De har blandt andet lavet  ‘Late night’, hvor butikkerne  lukker sent, hvilket har gjort det muligt for flere at få en klipning og en gratis barbering oveni. De har også tidligere været med til Whiskeyfestival i Boardershoppen, hvor man kunne få en klipning og en barbering under whiskeysmagningen. Barbering og drikkelsen under festivalen gratis, når man havde betalt indgangbilleten, som lød på den sølle pris af kun 100kr.

Der er ingen kommentarer

Skriv en kommentar