Sådan sikrer du de bedste omstændigheder for dine dyr | Staldvinduer
15734
post-template-default,single,single-post,postid-15734,single-format-standard,qode-quick-links-1.0,ajax_fade,page_not_loaded,,vertical_menu_enabled,qode-title-hidden,qode-child-theme-ver-1.0.0,qode-theme-ver-11.1,qode-theme-bridge,wpb-js-composer js-comp-ver-6.0.5,vc_responsive

Få flotte vinduer til stalden

Er du en af de heldige ejer af egen stald, eller går du og overvejer at investere i en? Den vigtigste detalje, som man skal have styr på er, om man har de helt rigtige omstændigheder for ens dyr. Det indebærer både området omkring stalden, men også staldens bygning. Læs blandt andet mere her omkring staldvinduer.

 

Stald – stor eller lille

Der findes mange forskellige typer stalde, som også bruges til lidt af hvert. Det kan blot være, at den bruges til opbevaring af maskiner eller korn. Det kan dog også være, at man holder dyr. Her er det vigtigt, at man tager høje for deres behov. Derfor er en så lille ting som staldvinduer vigtige at have. Derudover spiller størrelsen på stalden ingen størrelse, når man taler om dyrenes bedste.

Staldvinduer

Vinduer til stalden

Alt efter årstiden så vil hesten have brug for mere luft. Specielt til de varme sommerdage kan hestene have brug for at få hovedet ud i noget luft. Dette er muligt med staldvinduer. Når man skal investere i staldvinduer, så er følgende detaljer vigtige

·       Hvordan åbnes vinduet

·       Hvor meget kan vinduet åbnes?

·       Materialevalget

Et staldvindue skal kunne åbnes udefra. Det kan blandt andet anbefales, at man monterer en snaplås, hvor der er en fjederpåvirkning. Det vil give det bedste resultat i den daglige brug. Derudover vil mange også nyde godt af, at man kan åbne vinduet på forskellige niveauer. Der tilbydes forskellige design, hvor man eksempelvis kan sætte vinduet på klem. Man kan også åbne helt op, så hest netop kan have hovedet ude samtidig med, at den er i hesteboks. Materialerne, der bruges i fremstillingen, skal være af en høj holdbarhed og en høj kvalitet. Her anvendes stål til fremstillingen.

Stalddøre

Hvis man alligevel er i gang med at udskifte eller implementere nye staldvinduer, så kan man med fordel også tage et kig på diverse forskellige stalddøre. Her er også forskellige muligheder. Man kan blandt andet vælge en todelt dør eller en gitter dør. Det er igen i forhold til ens daglig brug, og hvilke behov som man har.

Der er ingen kommentarer

Skriv en kommentar