Tips til andejagt - Få noget ud af andejagten i efteråret med disse råd!
15639
post-template-default,single,single-post,postid-15639,single-format-standard,qode-quick-links-1.0,ajax_fade,page_not_loaded,,vertical_menu_enabled,qode-child-theme-ver-1.0.0,qode-theme-ver-11.1,qode-theme-bridge,wpb-js-composer js-comp-ver-6.0.5,vc_responsive

Tips til andejagt

Som jæger er andejagt en meget hyggeligt jagt, da man betegner det som en fællesjagt. Det er en fordel at tage afsted med flere på andejagt, da der findes mange opgaver, der skal opfyldes når man skal afsted. Man skal selfølgelig have en på en standplads, som kan skydeænderne, men man skal også have en hund til at hente ænderne, især hvis det er indover et vådområde. Med andre ord er der meget, som der skal være styr på, når man skal på en andejagt. Når man går ind til andejagt sæson, så skal man også bruge noget bestemt tøj, som kan klare vand, kulde, blæst og tjørn. Dette er meget vigtigt, hvis man som jæger også skal komme sikkert hjem uden at være våd og syg. Ikke nok med at tøjet skal kunne sørge for at passe på dig, så skal det også skjule dig, så ænder ikke flyver væk, når du kommer gående eller står på en stand.

Andejagt

Ligeledes er det også vigtigt, at du ikke laver en masser støj, eller står og flagrer med dine arme. Det vil nemlig holde ænderne væk, og så får du ikke ram på noget, som kan komme på spisebordet derhjemme.

Andejagt

Tips til andejagt inden sæsonstart

Hvis der nu er længe til, at du kan få lov til at komme på andejagt, så kan du gøre mange ting for, at det går hen og bliver godt. Du kan bl.a. selv sætte ænder ud, da det øger antallet af ænder, som du får mulighed for at skyde. Når du gør dette, så skal du selfølgelig fodre dem, så de første og fremmest overlever. Ydereligere er det også vigtigt, at de bliver hos dig og din dam, mose eller sø, som du har på din jagt. Ellers vil det gå hen og være sure penge at bruge.

Yderligere kan det være en rigtig god ide, at sørge for, at der er steder, hvor dine ænder kan yngle. Så kommer der nemlig til at være et større antal vildt, når du kommer hen på efteråret. Dette er i hvert fald en af de bedste tips til andejagt, da det er en billig og god måde at drive jagt på. Dette gøres med tubes af hø, hvor ænderne kan ligge trygt, rart og varmt, mens de ruger på æggene.

Der er ingen kommentarer

Skriv en kommentar